Radio luisteren

Online radio luisteren naar jouw favoriete radio station! Gemakkelijk, snel en gratis. Dat is het motto van muziek zenders. Of je nu thuis bent, op je werk zit, in de trein zit of op de bus aan het wachten.

Overal waar je bent kan je online radio luisteren. Het enige wat je hoeft te hebben is een internet connectie en natuurlijk een apparaat waar je muziek-zenders.nl mee kunt bezoeken. Bijvoorbeeld je vaste pc, laptop, tablet of zelfs een smartphone.

Geen geneuzel meer dat je op een website komt waar je graag naar jouw favoriete radio zender wilt luisteren en het wilt maar niet lukken. Want het komt vaak voor dat soortgelijke websites als die van ons geen smartphone en tablets ondersteunen.Bij muziek zenders is dat geen enkel probleem! Je kunt bij ons met vrijwel alle “media spelers” terecht. Mocht jouw telefoon of tablet het onverhoopt toch niet ondersteunen? Dan willen wij je vragen om ons contactformulier in te vullen.

Want ons doel is dat iedereen die toegang heeft tot het internet geheel kosteloos  naar zijn of haar favoriete radiostation kan luisteren.

Op onze website hebben wij een groot assortiment aan muziek zenders waar jij kunt radio luisteren. Aan de linkerkant en hieronder vind je daarom alle radiozenders die wij op dit moment aanbieden.

Vind snel je eigen favoriete muziekzender of luister eens naar een andere zender om inspiratie op te doen.

 

Alle radio zenders

NPO Radio 1NPO Radio 23FMNPO Radio 4NPO Radio 5
NPO Radio 6Radio 10 goldRadio 538SkyradioRadio Veronica
QmusicSlam!FM100% NLBNR NieuwsradioBNN FM
Radio DecibelClassic FMRadioNLArrow Classic RockFresh FM
538 Dance Department538 Hitzone538 Nonstop 4053L8538 Ibiza
Radio Veronica 80sVeronica Top 1000Skyradio ChristmasSkyradio LovesongsSkyradio Dance Classics
Juize FMWild FMCandle LightLaser RadioKX Radio
Grandprix RadioFunXFunX LatinMOH RadioArrow Caz