Muziek zenders

Wij van Muziek-zenders.nl kunnen trots melden dat vandaag de vernieuwde website is gelanceerd! Een gemoderniseerd design, welke niet alleen geoptimaliseerd is voor de vaste computer. Ook op de smartphones en tablets werkt de vernieuwde muziek-zenders.nl perfect.

Onze oude website was sinds de start van muziek-zenders.nl in 2009 niet meer veranderd. Met de komst van smartphones en tablets moesten wij onze website wel veranderen en verder optimaliseren. Zo kwam het voor dat een muziek zender op de oude website niet meer werkte. Ook de ondersteuning voor smartphones en tablets was ver te zoeken.

Voor onze trouwe bezoekers zal de vernieuwde website toch als vertrouwd aanvoelen. Overzichtelijk en makkelijk zonder al te veel poespas blijft onze motto!

Mocht je onverhoopt toch een fout tegenkomen of heb je problemen met het luisteren naar een muziek zender? Vul dan even ons contactformulier in! Wij zullen z.s.m. met een reactie komen.

Veel plezier op de vernieuwde website van muziek-zenders.nl. Mocht je hier voor het eerst komen? Sla de website dan even op in je favorieten! Zo heb je altijd de zekerheid dat, waar je ook bent, je altijd kunt luisteren naar jouw favoriete muziek zender.